Voda zalila zavod za zaposlovanje

Foto: Žurnal24
V popoldanskih urah je v prestolnici meteorna voda zalila sedež zavoda za zaposlovanje v Rožni dolini. Gasilci so že posredovali.
Oglej si celoten članek

Območje Ljubljane, predvsem del Viča, je ob 16.38 zajelo neurje z vetrom in močnim dežjem. Na Cesti IX, kjer je sedež zavoda za zaposlovanje, je meteorna voda zalila objekt. Posredovali so gasilci PGD Vič, vendar črpanje vode ni bilo potrebno, so sporočili iz Centra za obveščanje RS (Cors).

Meteorna voda je zalila tudi v kletne prostore na Jamovi cesti, kjer ljubljanski poklicni gasilci črpanja niso mogli opraviti, saj je bilo vode premalo. V Rožni dolini pa so poklicni gasilci odstranili podrto drevo, so še sporočili iz Corsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.