Vode do miz, zalilo celotno skladišče in servis

Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj Foto: Saša Despot poplave Dragomelj
V podjetju zalilo skladišče, celoten servis in vse avtomobile.
Oglej si celoten članek

"Škode je ogromno, zalilo nam je oba dela skladišča in celoten servis, vse avtomobile. Vode je bilo do računalniških miz, torej več kot meter, odteka pa pet centimetrov na uro. Skupaj z gasilci in sami rešujemo, kar se da," nam je povedal Boštjan Merela iz podjetja Bent v Dragomlju, ki ga je poplavila reka Pšata.

V zgornjih nadstropjih, kjer so pisarne, delo sicer poteka. 

Kot je razvidno iz fotografij je poplavilo tudi parkirišče podjetja Avto Kapela, direktorja Maria Domjanića za potrditev in oceno škode še nismo uspeli priklicati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.