Vodja bo Juri

Foto: Žurnal24 Zares se zavzema za preprečitev zlorab nadomestil; to zakonodajo želijo približa
Zaresovci so le izvolili novega vodjo svoje poslanske skupine. To bo Franco Juri.
Oglej si celoten članek

Poslanke in poslanci Zaresa so Franca Jurija soglasno izvolili za novega vodjo poslanske skupine.

"To pomeni, da je znotraj poslanske skupine nastala zanimiva sinergija, o kateri so nekateri v zadnjem času dvomili zaradi čakanja in razhajanja," je dejal Juri in ocenil, da jih v drugi polovici mandata čaka še veliko dela.

Dosedanja vodja poslanske skupine Cveta Zalokar Oražem je s tega mesta odstopila na začetku decembra. Takrat je dejala, da odstopa zaradi nestrinjanja z drugimi poslanci glede nekaterih tem.

Največji kamen spotike je bil projekt Teš 6. Sledil je sestanek s predsednikom Zaresa Gregorjem Golobičem, ki je nekoliko pomiril razprtije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.