Vodja Google+ na Google+ naznanil zaroko

Foto: google+
Foto: google+
Pocukrano, a resnično. Le nekaj dni po splavitvi Google+ je vodja projekta na lastnem proizvodu naznanil zaroko.
Oglej si celoten članek

"Po tem, ko sem se rešil trivialnosti, kot je lansiranje Google+, sem se posvetil pomembnejšim stvarem," je zapisal Bradley Horowitz na svojem Google+ profilu.

Zaročenko je v objavi omenil dvakrat, obakrat pa s polnim imenom in priimkom, saj je le tako lahko naredil povezavo na njen profil.

Zaradi bizarne količine podrobnosti objavljenih fotografij, ki jih ponuja Google+, lahko kdorkoli preveri in ugotovi, da je do zaroke prišlo 2. julija letos in da je bila fotografija posneta ob natanko 11:26.

Namige o svoji zaroki je nedavno sicer zavrnil ustanovitelj konkurenčnega Facebooka Mark Zuckerberg. Govorice so se začele, ko je njegov prijatelj in ustanovitelj Microsofta Bill Gates Zuckerbergovo dekle v nekem intervjuju pomotoma razglasil za njegovo zaročenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.