Vodni tobogan King Kobra

Termalni park Aqualuna je ta teden postal bogatejši za nov tobogan King Kobra.
Oglej si celoten članek

Direktor Term Olimia Zdravko Počivalšek, ki se je skupaj z županom Podčetrtka Petrom Misjo prvi spustil po novem toboganu, je naložbo ocenil na 800.000 evrov.

Tobogan Kraljevska kobra omogoča dirko po dveh cevnih predelih, preko krožnih poti, preobratov in zavojev, v zaprtih in odprtih delih, nato pa se obe tubi skupaj zapeljeta v iztek tobogana oz. kobrino glavo. Višek vožnje je padec za 50 stopinj osem metrov v globino s hitrostjo 51 kilometrov na uro.

Terme Olimia že drugo leto zapored izvajajo tudi preventivno akcijo za pravilni razvoj otroških hrbtenic, v kateri zdravnik specialist brezplačno opravi hitro oceno razvoja gibalnega sistema otroka.

Ena od letošnjih novosti v termah je izposoja koles, s katerimi se lahko obiskovalci zapeljejo po urejenih kolesarskih poteh, ki potekajo v bližini term.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.