Vodušek obtožen nasilja nad ženo

Foto: Žurnal24 600 tisoč evrov je Info TV dolgoval Oblaku, ki jim jih je ta posdil za honorarje
Na Okrajnem sodišču v Ljubljani se je v torek začelo sojenje zoper novinarja Vladimirja Voduška, ki je osumljen večkratnih nasilnih obračunov s svojo ženo Natašo Vodušek.
Oglej si celoten članek
Kot poročajo nekateri mediji, je novinar Vladimir Vodušek osumljen, da je sredi marca 2005 na Železni cesti v Ljubljani svojo ženo Natašo Vodušek z roko udaril v obraz in ji zlomil nosno kost. Čez nekaj dni naj bi ji v Sarajevu v glavo hotel vreči pepelnik, a mu je to preprečil varnostnik. Zadnji dogodek pa naj bi se zgodil 7. avgusta letos na Železni cesti, kjer naj bi vpričo 12-letne hčerke ženo davil in jo zmerjal. O zadnjem dogodku je bila obveščena tudi policija.       
                                                                                                
 
 

Gre za medijski linč.

Vladimir Vodušek o sodnem procesu

 
Voduškova žena ne želi pričati?
Voduškova odvetnika Blaž Kovačič in Boštjan Penko sta po pisanju medijev opozorila, da je oškodovanka Nataša Vodušek, sicer slovenska veleposlanica v Sarajevu, nedavno poslala sodišču izjavo, da se odpoveduje pričanju. S tem naj bi se po njunem prepričanju odpovedala pregonu zoper obdolženca, saj gre za kaznivo dejanje, ki se ga preganja na predlog oškodovanca.

Sodnica Mojca Lendvaj Brecelj je nadaljevala sojenje z zagovorom Voduška, ki je dejal, da je zdaj brezposeln, da nikoli ni udaril ne žene ne otroka in da se v Sloveniji še ni zgodil tak medijski linč, kot ga je bil deležen on. Takoj po objavi v medijih naj bi mu na nacionalni televiziji prepovedali delo.

Sojenje se bo po pisanju časnikov nadaljevalo 14. oktobra z zaslišanjem prič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.