Vogrin javno podvomil v Virantovo poštenje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Poslanec DLGV Ivan Vogrin je v pismu prvaku stranke Gregorju Virantu med drugim izrazil svoje dvome v poštenje, moralnost in racionalnost Virantovih stališč.
Oglej si celoten članek

Poslanec stranke Državljanska lista Gregorja Viranta (DLGV) Ivan Vogrin, ki ga je svet stranke pozval k odstopu zaradi dolgov njegovega družinskega podjetja, je medijem poslal pismo, ki ga je danes poslal tudi prvaku stranke Gregorju Virantu. Izrazil je dvome v poštenje, moralnost in racionalnost Virantovih stališč, med drugim mu očita tudi prejemanje nadomestila po preteku ministrskega mandata ter istočasno prejemanje plačila za opravljanje dodatnega dela.

Vogrin obljublja, da bo o svojem odstopu razmislil, ostalo pa "prepušča Virantu". Pismo in tudi članek iz časnika Večer, objavljen avgusta 2005, ki nam ju je poslal poslanec, v celoti objavljamo na tej povezavi.

Edini komentar Viranta na Vogrinovo pisanje je ugotovitev, da je bilo pismo napisano v afektu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:46 8. April 2012.

    vse je to samo igra dogovora prijatelji...cilj je vse pokrasti!!

  • 23:44 5. April 2012.

    Ne samo da je Virant prevarant, zdaj še skupaj z Pleškotom delata po programu , ki sta ga ukradla Vogrinu …

  • 23:35 5. April 2012.

    Vogrin je gospodarstvenik, kateremu se je podjetje znašlo v nelikvidnosti izključno zaradi dolgov njemu samemu. Niti slučajno ni prevarant ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.