Volišče spet dostopno, glasovanje podaljšano

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Zaradi prometne nesreče pri Zgornjih Bitnjah blizu Kranja je bilo tamkajšnje volišče dobri dve uri zaprto. Glasovnaje bodo zato podaljšali.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 7. uro je voznik z avtomobilom v Bitnjah pri Kranju zapeljal s ceste in trčil v drog javne razsvetljave. V avtomobilu sta se poškodovala voznik in potnik, odpeljali so ju v ljubljanski klinični center. 

Glasovanje bodo podaljšali

Ker se je nesreča zgodila pred voliščem v gasilskem domu in so policisti prizorišče zavarovali zaradi ogleda, je bil dostop do volišča onemogočen. Glasovanje bodo zato podaljašli do 22:13, je povedala predsednica občinske volilne komisije Marjeta Dvornik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.