Volknerjeva dobila odškodnino

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Irena Volkner je zaradi velike zamude pri zdravljenju tumorja v glavi dobila odškodnino.
Oglej si celoten članek

Višine odškodnine Irena Volkner ne želi razkriti, saj se je ob poravnavi zavezala k molčečnosti, dobila pa naj bi znesek s petmestno številko, kar je manj, kot sta zahtevala z odvetnikom, je poročala TV Slovenija.

Neprimerno odlašanje

Volknerjeva je imela tumor v glavi in bi morala na operacijo, ki pa jo je UKC Ljubljana odlašal, zato je bila februarja operirana v nemškem Tübingenu.

Na novinarski konferenci 11. julija je dejala, da se je že februarja z UKC Ljubljana ustno dogovorila, da ji bo povrnil vso škodo, ki jo je utrpela zaradi nerazumnega in po izrednem internem strokovnem nadzoru tudi priznanega napačnega odlašanja z operacijo, a so ji jo izplačali šele zdaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:06 29. Avgust 2012.

    A je to denar iz Kliničnega centra, ali nas davkoplačevalcev????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.