Vozil 137 km/h, kjer je omejitev 50 km/h

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
39-letni voznik osebnega avtomobila je vozil 137 kilometrov na uro v območju, kjer je omejitev 50 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

Murskosoboški policisti so 28. marca okrog 22. ure pri kontroli prometa v Murski Soboti ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da je vozil s hitrostjo 137 kilometrov na uro, kjer je hitrost vožnje omejena na 50 kilometrov na uro. Voznik je opravil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,34 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.
 
Policisti so vozniku odvzeli vozniško dovoljenje, ga seznanili, da bo zaradi kršitev podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Voznik prepovedi ni upošteval in je vožnjo nadaljeval, policisti pa so ga čez nekaj časa znova ustavili. Vozilo so mu zasegli, saj je vozil motorno vozilo v času, ko mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje.
 
Za vse kršitve bo zoper kršitelja podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:01 2. April 2014.

    Po komentarju sodeč, še bolj..

  • 20:46 2. April 2014.

    Sti glih tko usekan k tale norc ?

  • 20:05 2. April 2014.

    moj sosed je pa prodal bukova drva :) če je možno it 140, pol je očitno narobna tabla ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.