Vozil 217 km/h in ni opazil provide

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Pomurski policisti so v torek pri izvajanju nadzora prometa s sistemom Provida na pomurski avtocesti ustavili slovenskega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil s povprečno hitrostjo 217,33 kilometra na uro.
Oglej si celoten članek

Na pomurski avtocesti je hitrost vožnje sicer omejena na 110 kilometrov na uro, s tamkajšnje Policijske uprave Murska Sobota pa voznike opozarjajo, naj prilagodijo hitrost svoje vožnje veljavnim omejitvam, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cesti.

Hitrost je namreč še vedno najpogostejši vzrok prometnih nesreč, kljub vsem prizadevanjem in opozorilom policije pa nekateri vozniki še vedno ne spoštujejo omejitev hitrosti, še dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:54 16. November 2013.

    sam ce pri 217 ne gledas nazaj nisi zrel niti da vozis 90. V Nemciji na primer, so bili v …

  • 20:54 15. November 2013.

    Dragec ti si najboljši, najpametnejši sploh vseved. Dober bi bil za vlado, ampak tam je takih bizgcev že preveč. In …

  • 20:29 15. November 2013.

    Ooooo glej gaaaa.. kolega z BMW jem je samo vozil za mano, pa sem se že spraševal zakaj ga ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.