Vozil povprečno 210 km/h

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Nemški državljan na avtocesti med Slivnico in Dobrenjem na dobrih dveh kilometrih vozil povprečno 210,76 kilometra na uro.
Oglej si celoten članek

Mariborski prometni policisti so nadzor opravljali v soboto, nekaj pred 23. uro so s sistemom Provida 2000 izmerili hitrost 48-letnemu vozniku osebnega avtomobila znamke BMW X6.

Ugotovili so, da je nemški državljan na razdalji 2.237 metrov vozil s povprečno hitrostjo 210,76 kilometra na uro – hitrost na tem delu je sicer omejena na 130 kilometrov na uro.

Predpisana kazen za tako prekoračitev hitrosti je 1.200 evrov in devet kazenskih točk – voznik je "polovičko" poravnal kar na kraju dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:53 2. December 2013.

    Ta je pa pozabil, da ni v Nemčiji kjer ni omejotve na Autobanih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.