Vozil prikolico brez pnevmatike

Foto: PP Celje
Foto: PP Celje
Policisti so konec tedna na avtocesti ustavili voznika, ki je z nespametnim početjem ogrožal ostale udeležence prometa.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Celje so med vožnjo iz smeri Ljubljane proti Mariboru, ustavili tujega voznika kombiniranega vozila s priklopnim vozilom. V kombiniranemu vozilu, ki je registrirano za sedem oseb, je bilo poleg voznika še devet potnikov. Policisti so posumili, da je vozilo preobremenjeno, zato so opravili tehtanje, ki je njihov sum potrdilo. Kombinirano vozilo je bilo preobremenjeno za 680 kilogramov. 

A to še ni bilo vse. Voznik je zaradi izrabljenosti in poškodbe s platišča priklopnega vozila odstranil pnevmatiko in je priklopno vozilo po avtocesti vozil brez pnevmatike le po platišču. S tehnično neprimernim vozilom, ki je bilo prekomerno naloženo in preobremenjeno, je voznik predstavljal veliko nevarnost zase, za sopotnike in ostale udeležence v cestnem prometu na avtocesti.
 
Policisti Postaje prometne policije Celje pri svojem delu na avtocesti pogosto opažajo neodgovorno in nevarno ravnanje tujih voznikov tovornih in kombiniranih vozil ter avtobusov, najpogosteje gre za romunske in bolgarske državljane, ki s svojim ravnanjem predstavljajo veliko nevarnost v cestnem prometu, pojasnjujejo na celjski policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:36 5. Avgust 2014.

    Da in še 700kg preteško vozilo B kategorije pomeni , da je vozil tudi brez C in skupaj z prikolico, …

  • 23:31 5. Avgust 2014.

    Kje pa , sam njihovi Cigani ! 9 oseb v vozilu , ki ni avtobus pomeni , da je vozil …

  • 18:15 5. Avgust 2014.

    Verjetno to niso bili Romuni...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.