Vozil v nasprotno smer, počilo je

Foto: Dars
Foto: Dars
Trk je bil neizogiben.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo okrog 20.30 na avtocesti med Pesnico in Šentiljem, povzročil jo je voznik, ki je vozil v nasprotno smer.

Po dozdajšnjih podatkih sta bili v prometni nesreči udeleženi dve osebi, obe sta bili lažje poškodovani. Eden od voznikov je ostal v vozilu ukleščen, iz vozila so ga reševali gasilci. Na mestu nesreče so bili tudi reševalci in policisti.

Posledice nesreče so odstranili po dobrih dveh urah, okoli 23. ure je bila avtocesta znova v celoti odprta.

Nesreča Za volanom otrok, pet ljudi v bolnišnici

Koper Namerno trčil v pešca in ga poškodoval

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:38 20. Januar 2019.

    Da mu jebem vse po spisku ciganu.

  • 15:37 20. Januar 2019.

    Z nakupom vinjete se odgovornost za tovrstne prekrške in morebitno škodo prenese na upravljavca AC . Upam,da to razumejo in …

  • 12:28 20. Januar 2019.

    vda senzorja in potopni valj ter opozorilna signalna tabla na in pred izvozom lahko rešijo do 99% teh problemov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.