Foto: Pri Litiji vozilo je zavrtelo in dvignilo v zrak

Foto: PGD Litija
Foto: PGD Litija
Mlad sopotnik je utrpel hude telesne poškodbe, voznik pa lažje.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 22.15 se je v okolici Litije zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo, dve osebi pa sta utrpeli telesne poškodbe.

"24-letni voznik Honde je vozil po glavni cesti od Zagorja ob Savi proti Litiji," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "Pri odcepu za Polšnik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in trčil desno v travnato brežino. Vozilo je zavrtelo, nato pa z zadnjim delom ponovno trčilo v travnato brežino, ga dvignilo v zrak in se preko strehe prevrnilo ter obstalo na kolesih."

20-letni potnik v vozilu je utrpel hude telesne poškodbe, voznik pa lahke.

xxx

Oba so odpeljali z reševalnimi vozili, zaradi ogleda kraja nesreče in odpravljana posledic je bila cesta zaprta.

"Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil tudi v smeri sumov kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti," je še pojasnila Pučkova.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.