Vozilo po 15 metrih pristalo na tirih

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Na Mostu na Soči je terensko vozilo s ceste zapeljalo na tire. Odstraniti so ga morali gasilci. Policisti bodo zoper 26-letnega voznika terenskega vozila podali kazensko ovadbo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 23.30 se je na Mostu na Soči pripetila prometna nesreča. V bližini železniške postaje je terensko vozilo zapeljalo z lokalne ceste in obstalo na tirih. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so udeleženci pobegnili s kraja nesreče.

Policisti so ugotovili, "da je za zdaj še neznani voznik med vožnjo po lokalni cesti iz smeri Bače pri Modreju proti Postaji v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in po približno 30 metrih vožnje po robu brežine zdrsnil čez njo in se prevrnil približno 15 metrov globoko, kjer je terensko vozilo obstalo na strehi ob železniški progi Nova Gorica–Jesenice".

Na infrastrukturi je nastala manjša škoda, vozilo pa so z železniške proge odstranili gasilci PGD Tolmin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.