Vozilo pristalo na strehi

Foto: PGE Celje nesreča, Šentjur, avto na strehi Foto: PGE Celje nesreča, Šentjur, avto na strehi Foto: PGE Celje nesreča, Šentjur, avto na strehi
Sinoči se je okoli polnoči na cesti Šentjur-Planina zgodila prometna nesreča osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste in se obrnil na streho. Poškodovanih na srečo ni bilo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je na cesti Šentjur-Planina zgodila ob 23.38. Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in vozilo je pristalo na strehi. Avto je začel goreti, a so začetni požar še pred prihodom gasilcev pogasili policisti.

Ekipa šestih gasilcev Poklicne gasilske enote Celje je vozilo postavila na kolesa in odklopila akumulator, intervencijo pa so končali ob enih zjutraj, je še sporočil Janko Požežnik, poveljnik PGE Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.