Vozilo vrglo na bok

Foto: Žurnal24 (Foto: PGE Celje)
V Žalcu se je včeraj zgodila prometna nesreča, v kateri se je voznik težko poškodoval. Prepeljali so ga v celjsko bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 10. uri in 21 minut se je v Ulici heroja Staneta v Žalcu osebno vozilo prevrnilo na bok. Pri tem se je voznik huje poškodoval. Celjski gasilci so protipožarno zaščitili kraj dogodka, vozilo postavili na kolesa, preprečili iztekanje motornih tekočin in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila.

V zadnjih 24 urah se je na cestah celjske regije zgodilo sedem prometnih nesreč. V petih prometnih nesrečah s telesno poškodbo se je pet ljudi lažje telesno poškodovalo, dve nesreči pa sta se končali le z zvito pločevino. Tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola, so celjski policisti pridržali do streznitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.