Vozilo zgorelo, trije lažje poškodovani

Foto: Žurnal24 Bralec Žurnala24 je sporočil, da pred predorom niso odprli obračališč, zato so m Foto: Žurnal24 požar, Trojane, predor, Foto: Žurnal24 požar, Trojane, predor, Foto: Žurnal24 požar, Trojane, predor, Foto: Žurnal24 po%C5%BEar, Trojane, predor,
V predoru Trojane je zgorel osebni avtomobil, v katerem so bile tri osebe. Po prvih podatkih ni nihče poškodovan. Avtocesta je bila na odseku dve uri zaprta.
Oglej si celoten članek

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si dejali, da je vozilo znamke volvo v50 zagorelo v predorski cevi proti Ljubljani. Pri tem so bili voznik in sopotnica v zagorelem vozilu in voznica vozila, ki se je ustavilo za gorečim vozilom, zaradi vdihavanja dima odpeljani v nadaljnjo oskrbo v domžalski zdravstveni dom.

FOTOGRAFIJE POŽARA SI OGLEJTE V GALERIJI.

"Zaradi požara in nakopičenega dima je bila med 19. in 20.04 popolnoma zaprta avtocesta Ljubljana–Celje v obe smeri vožnje. Obvoz je bil urejen po magistralni cesti Domžale–Vransko. Ob 20.04 je bila odprta avtocesta za smer Celje, ob 20.50 uri pa še promet na avtocesti v smeri proti Ljubljani,"
so še sporočili iz PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.