Voznica na nasprotni pas in v poltovornjak

Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča Foto: PGD Slovenske Konjice Prometna nesreča
Na cesti Celje-Slovenske Konjice na križišču v Zečah se je zgodila prometna nesreča. Voznico osebnega vozila so morali reševati gasilci.
Oglej si celoten članek

Iz PU Celje so nam pojasnili, da je voznica osebnega vozila zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v poltovornjak. V nesreči so morali posredovati gasilci in jo izrezati iz vozila. Reševalci so jo prepeljali v bolnišnico. Utrpela je le lažje telesnoe poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:07 3. November 2015.

    samo popolni kreteni lahko zapeljejo na nasprotni pas !

  • 21:06 31. Oktober 2015.

    Mene pa motijo številni tiskarski škrati, neslovenske in "domače" besede. No, vsaj tiskarske škrate bi lahko odpravili z enostavnim kopiranjem …

  • 20:09 31. Oktober 2015.

    He he he Peter, saj ni prvič in tudi ne zadnjič....to je prekarno novinarstvo, kar dobijo, to dajo od sebe, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.