Voznica zbila šolarko

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Deklica v bolnišnici, stopnja poškodb še ni znana.
Oglej si celoten članek

Okoli 14.30 se je na lokalni cesti v bližini gimnazije v Ravnah na Koroškem zgodila prometna nesreča, v kateri je bila poškodovana šolarka. "Voznica osebnega vozila, ki je vozila iz Raven proti Čečovljam je na prehodu za pešce zbila deklico," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. Kot je pojasnila, je deklico odbilo vozilo, ki je stalo na drugi strani prehoda za pešce.

Poškodovano šolarko so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ter jo z reševalnim vozilom odpeljali v slovenjgraško splošno bolnišnico. Kakšne poškodbe je utrpela, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.