Voznico bodo ovadili zaradi smrti kolesarja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nekaj minut po 19. uri se je včeraj regionalni cesti Dornberk–Nova Gorica pripetila prometna nesreča. Udeleženec je zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

Enainsedemdesetletna voznica je vozila osebni avtomobil iz smeri Dornberka proti Novi Gorici. Ko je z vozilom pripeljala pred naselje Volčja Draga, je v križišču zavila levo na lokalno cesto, pri tem pa je zaprla pot 43-letnemu kolesarju, ki je pravilno pripeljal iz smeri Nove Gorice.

Triinštiridesetletnika so zaradi hudih poškodb odpeljali na zdravljenje v Šempetrsko bolnišnico, kjer pa je okrog polnoči umrl. Voznico bodo policisti kazensko ovadili, so sporočili s Plicijske uprave Nova Gorica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.