Voznik avta umrl

Foto: Gasilska brigada Koper
Foto: Gasilska brigada Koper
Približno kilometer s Ptuja se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila voznik osebnega avtomobila in voznik avtobusa. 34-letni moški, ki je vozil osebni avtomobil, v blagem, levem in preglednem ovinku ni prilagodil hitrosti razmeram na cestišču, ki je bilo takrat mokro.
Oglej si celoten članek

Voznik je zato zapeljal v desno, z vozišča na bankino, nekaj časa vozil po njej, nato pa čez asfaltiran uvoz zapeljal na njivo, kjer je z desnim bočnim delom vozila trčil v kovinsko zaščitno ograjo. Od tam je njegovo vozilo  odbilo v levo, tako, da je z desnim delom naprej bočno drselo čez sredino, na nasprotno smerno vozišče.

Voznik je ukleščen v vozilu umrl na kraju nesreče

 "Tam je z desnim bočnim delom trčilo v sprednji del avtobusa, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 55-letni voznik. Voznik avtobusa je poskušal prometno nesrečo preprečiti tako, da se je v vozilom umikal skrajno desno, vendar mu to ni uspelo. Po trčenju je avtobus zapeljal v desno, z vozišča v obcestni jarek, ob tem pa pred seboj potiskal osebni avtomobil, ki je trčil vanj," dogodek opisujejo polcisti. 

Voznik osebnega avtomobila je ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga rešili gasilci. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl. Voznik avtobusa se v prometni nesreči ni telesno poškodoval. V času nesreče na avtobusu ni bilo potnikov, prav tako ne v osebnem avtomobilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.