Voznik brez izpita, pridržali so pa sopotnika

Foto: PU Novo mesto policijska kontrola Foto: PU Novo mesto policijska kontrola
Domačin je vozil brez izpita, pridržali pa so sopotnika.
Oglej si celoten članek

"Popoldan so v Orehku zasegli osebni avto domačinu, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sopotniku, ki je med postopkom v vinjenem stanju kršil javni red in mir, pa so odredili pridržanje. Prvemu sledi obdolžilni predlog, drugemu pa plačilni nalog," o dogodkih za praznike danes poročajo s koprske policijske uprave. Do zgornjega dogodka je prišlo 1. novembra.

Zvečer je prišlo še do enega nenavadnega dogodka. "Ob 23.25 je na cesti Šared - Korte v prijaviteljev avto trčil voznik osebnega avtomobila, zatem pa odpeljal naprej. Prijavitelj je zapeljal za njim, ta se je ustavil v Kortah, nato pa ponovno odpeljal," navaja policija.

Policisti so ustavili 43-letnega domačina, ki nima vozniškega dovoljenja, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 1,12 mg/l alkohola. Vozilo so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.