Voznik čez polno črto, umrl petmesečni dojenček

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
S policijske uprave Celje so poslali nekaj več informacij o prometni nesreči, v kateri je včeraj umrl petmesečni dojenček.
Oglej si celoten članek

"51-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Laškem, je v neposredni bližini večstanovanjske hišo v Debru zapeljal čez neprekinjeno ločilno črto v trenutku, ko je 21-letna voznica pravilno pripeljala iz smeri Laškega. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja. Vozilo voznice je zavrtelo in odbilo v kovinsko ograjo," so pojasnili policisti. 

Vozilo povzročitelja pa je v trčenju obrnilo na bok in je zdrselo čez celotno vozišče do večstanovanjske hiše, kjer je obstalo na desnem boku. V prometni nesreči je umrl petmesečni otrok, ki je bil v vozilu povzročitelja. Ali je bil pravilno nameščen in pripet, policija še ni pojasnila. 

Foto: PGE Celje Prometna nesreča v kateri je umrl dojenček

Dojenček umrl, voznik in sopotnica huje poškodovana, sopotnika pa lažje

V vozilu povzročitelja so bili sicer poleg voznika in dojenčka še trije sopotniki. Voznik, ki je povzročil prometno nesrečo, se je v trčenju izredno hudo poškodoval, hudo je bila poškodovana tudi 20-letna sopotnica na zadnjem sedežu. 22- letni sopotnik na sprednjem sedežu se je v trčenju lažje poškodoval, prav tako je bil lažje poškodovan tudi 21-letni sopotnik na zadnjem sedežu. 

V trčenju se je lažje poškodovala 21-letna voznica, 35-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil za 21-letno voznico, pa je navozil na odpadle dele vozil, a po poročanju policije ni bil poškodovan. 

Foto: PGE Celje Prometna nesreča v kateri je umrl dojenček

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo že pet ljudi. Vse voznike opozarjamo na dosledno spoštovanje cestno prometnih predpisov in strpnost pri vožnji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:45 28. Marec 2017.

    Mislim da, če je vse to res, je vredno vsakršnega obsojanja! Apel na policijo da takoj ukrepa (če lahko seveda).

  • ode
    15:44 28. Marec 2017.

    Po faci sodeč (slika objavljena v slo. novicah) gre za zigota, ki mu nihče nič ne more.

  • 08:37 28. Marec 2017.

    TI pa si model..... Bumbar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.