Voznik je napihal, da so ga morali pridržati

Foto: Peter Paller, Lendavainfo Prevrnjen tovornjak
V petek malo po 17. uri je na avtocesti iz smeri Lenarta proti Murski Soboti pred izvozom v Vučji vasi tovorno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo.
Oglej si celoten članek

Nastal je dva kilometra dolg zastoj, zdaj pa so iz Policijske uprave Murska Sobota sporočili, da je bil voznik tovornjaka konkretno pod vplivom alkohola.

"Ugotovljeno je bilo, da je državljan madžarske, voznik tovornega vozila, zapeljal na desno bankino in nato v jarek, kjer se prevrnil.  Pri vozniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,15 mg/l alkohola. Škode je za 40.000 evrov. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in podan obdolžilni predlog," so sporočili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.