Voznik, ki je trčil otroke, se je vračal s kemoterapije

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Huda nesreča, v kateri se je avtobus, poln otrok, prevrnil.
Oglej si celoten članek

Avtobus, ki je prevažal 60 otrok na gledališčno predstavo je včeraj pri Slavonskem Brodu trčil z osebnim avtomobilom. Avtobus se je prevrnil v obcestni kanal. Preiskava še vedno poteka, hrvaški portali pa pišejo o podrobnostih nesreče, ki jo je po prvih izsledkih zakrivil voznik osebnega avtomobila.

Hrvaška Nesreča avtobusa, polnega otrok, eden mrtev

Ta je na mestu nesreče umrl. Šlo je za 59-letnega voznika, ki se je po poročanju RTL-a vračal iz bolnišnice, kjer je dobil odmerek kemoterapije. Obolel je za rakom na pljučih.

Ena izmed učiteljic na avtobusu meni, da je izgubil kontrolo nad vozilom zato, ker mu je tik pred nesrečo počila guma, kar naj bi videla z avtobusa.

Obdukcija nesrečnega voznika še poteka.

Otroke so z drugim avtobusom prepeljali nazaj v šolo, kjer so dobili psihološko pomoč. Tri so odpeljali v bolnišnico na opazovanje, ostale pa so poslali domov.

Foto: Facebook Nesreča avtobusa

Da nihče izmed otrok ni huje poškodovan, je potrdila hrvaška policija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:06 13. Oktober 2017.

    K sreči so otroci ostali celi, a me zanima kakšen bi bil naslov, če bi trčil vanje, ko bi hodili …

  • 14:36 13. Oktober 2017.

    Alioness, res ti ni treba pisati takšnih kretenizmov! Mogoče imaš okrog sebe ljudi, ki poslušajo takšne nebuloze, ampak resno pa …

  • 12:13 13. Oktober 2017.

    Počena guma nima nobene veze sploh s kemoterapijo, ki jo je prejel voznik. Ampak seveda v Slovenske statistike smrti, bodo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.