Voznik na dolenjski AC: "Snega je veliko, nesreč pa tudi"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Previdno na cesti, sneg se oprijema vozišč.
Oglej si celoten članek

Pozno popoldne je začelo snežiti še Osrednji Sloveniji in na Dolenjskem, kjer sneg že povzroča težave na cestah. Posnetek, ki smo ga pridobili v uredništvo je z Dolenjke. "Snega je veliko, nesreč pa tudi. Na avtocesti proti Zagrebu je srbski voznik pri bencinskem servisu Zaloke takole "naskočil" ograjo," je ob fotografiji zapisal voznik. 

Zaradi te nesreče zaprt je vozni pas na dolenjski avtocesti med počivališčem Zaloke in in Drnovim proti Obrežju, sporočajo s Prometno- informacijskega centra ( PIC).

Foto: Žurnal24 Ponekod po Sloveniji se sneg oprijema vozišč, zato vozite previdno. Ponekod posipne skupine vozil upočasnjujejo promet, piše na spletni strani PIC-a.

  • Zaprti sta cesti Novo mesto - Metlika med Jugorjem pri Metliki in Dolami in Štrekljevec - Jugorje.
  • Zaprta je cesta Lipnica - Kropa - Rudno med Kropo in Jamnikom.
  • Prepoved za priklopnike in polpriklopnike velja na cestah: Arja vas - Slovenj Gradec, pri Mislinji, na hrvaški strani mejnih prehodov Babno Polje in Petrina.
  • Na prelazih Korensko sedlo, Ljubelj, Jezersko in Pavličevo sedlo je obvezna uporaba verig.
  • Cesta čez prelaz Vršič je prevozna samo za osebna vozila z verigami

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.