Voznik si je prislužil 2.700 evrov kazni

Foto: PP Rače
Foto: PP Rače
Triinštiridesetletni voznik si je "prislužil" 2.700 evrov kazni za vse prekrške, ki jih je storil v enem večeru.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Rače so v sredo ob 22.30 obravnavali 43-letnega voznika iz okolice Rač. Moški je vozil neregistriran osebni avtomobil, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici, ki ne pripadata temu vozilu.

Policisti so ugotovili, da voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja, elektronski alkotest pa je pokazal, da je imel v organizmu 1,05 mg/l alkohola.

Vozniku so zasegli avtomobil, zoper njega pa bodo podali tudi obdolžilni predlog na mariborsko okrajno sodišče.

Policisti so vozniku s plačilnim nalogom izrekli globo v višini 2.700 evrov zaradi neregistriranega vozila, nameščenih drugih registrskih tablic in vožnje pod vplivom alkohola.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:40 25. Maj 2017.

    Podobne primere poznam iz dolejnskega konca ,ki se ponavljajo ! In ker kršilec nima denarja in ne premoženja se jim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.