Voznik sploh opazil ni, da je izgubil prašiča

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prašič je padel s prikolice, a voznik tega ni opazil.
Oglej si celoten članek

Poslanec SDS Franc Breznik je na Facebooku delil zapis in fotografije, iz katerih je razvidno, da je z avtomobilske prikolice na avtocesti pri Lenartu v Slovenskih goricah vozniku z vozila padel prašič.

"Voznik niti opazil ni, da ga je izgubil," je zapisal Breznik in dodal, da prašič ni bil oštevilčen, kar nakazuje na črno trgovanje. Prav tako zato ni mogoče priti do voznika s krškimi registrskimi tablicami, ki je pri vožnji s hitrostjo 130 kilometrov na uro izgubil prašiča. 

Prašič je bil po besedah Breznika prestrašen, pomiril se je šele, ko ga je pokril z odejo. "Njegov žalostni pogled in tresenje po škoku, ki ga je utrpel, nam je vsem, ki smo bili priča dogodku, orosilo oči," je zapisal Breznik. "Res je, zasluži si boljšega in bolj odgovornega lastnika."

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:09 28. November 2019.

    Morda je bil njegov kolega poslanec SDS

  • 11:22 28. November 2019.

    Kako simbolično.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.