Voznik tovornjaka vozil brez kolesa

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Celje)
Celjski policisti so v petek med nadzorom prevoza na avtocesti ustavili voznika tovornega vozila, ki je vozil iz Italije v Romunijo, in to brez desnega kolesa na polpriklopniku.
Oglej si celoten članek

Ob tem pa je imel še okvarjenen zavorni sistem. Iz PU Celje so ob tem sporočili, da je bil njegov delodajalec oziroma odgovorna pravna oseba s stanjem vozila seznanjen.  

Zaradi okvarjenega zavornega sistema bi lahko prišlo do prometne nesreče z najhujšimi posledicami.

Foto: Žurnal24 TOVORNJAK, BREZ KOLESA, CELJE

Zato so vozniku policisti izrekli 400 evrov globe, pravni osebi pa globo v višini  2.000 evrov, odgovorni osebi pravne osebe pa prav tako globo v višini 2.000 evrov. 

Policisti zato še enkrat vse prevoznike tovora in potnikov ter seveda tudi vse druge voznike opozarjajo, da pri vožnji upoštevajo vse cestnoprometne predpise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.