Voznik trčil v avtobus in umrl

Foto: Gasilska brigada Maribor
Foto: Gasilska brigada Maribor
Zapeljal je na nasprotni vozni pas.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek ob 14.58 se je na regionalni cesti med Mariborom in Lenartom zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 52-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo potem, ko je 52-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Maribora proti Lenartu, izven naselja Lormanje, iz še neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v avtobus, ki ga je v tistem trenutku pravilno, v smeri svoje vožnje, pripeljal 61-letni voznik. Voznik osebnega avtomobila je bil v trčenju tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:09 17. September 2019.

    Samomor, ali pa je bil mrtev že preden je njegovo vozilo zadelo bus?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.