Zidani most: Avto silovito trčil v avtobus, vozniku niso mogli pomagati

Foto: Profimedia
Nesreča se je zgodila nekaj po 20. uri na območju Zidanega Mosta.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v bližini kamnoloma, izven naselja Zidani Most. V silovitem trčenju je umrl 36-letni voznik osebnega vozila z območja Laškega.

Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Laškega, je na ravnem delu vozišča iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtobus, ki ga je nasproti pravilno pripeljala 45-letna voznica. 

36-letni voznik osebnega vozila je v trčenju umrl. Voznica avtobusa in trije potniki avtobusa, stari 23, 51 in 52 let so se v nesreči lažje poškodovali.

To je letos sedma smrtna žrtevn na območju PU Celje, so sporočili z omenjene policijske uprave. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.