Voznik z migranti trčil v zid 50 metrov pred mejo

Foto: Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Foto: Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Najprej so zbežali, potem pa so se trije sopotniki vrnili k avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Primorske novice poročajo o sinočnji nesreči, ko je tik pred mejo z Italijo voznik osebnega avta z italijansko registracijo trčil v zid. Ob prihodu policistov naj bi bilo vozilo prazno, nakar so se trije sopotniki, državljani Afganistana, vrnili na kraj nesreče, vsi trije poškodovani. Med pregledom okolice so policisti izsledili še dve osebi, voznika iz Kosova in četrtega sopotnika, prav tako Afganistanca. Nesreča se je sicer zgodila približno 50 metrov pred mejo, med vožnjo iz smeri Ospa proti meji z Italijo.

Vozil naj bi 25-letni državljan Kosova z italijanskim delovnim dovoljenjem, ki so ga koprski policisti že pridržali in ga bodo kazensko ovadili. Eden od sopotnikov naj bi bil huje poškodovan, saj ima zlomljeno medenico, ostali trije pa so lažje poškodovani. Vsi so bili odpeljani v izolsko bolnišnico.

So pa policisti na območju koprske policijske uprave v zgolj enem dnevu obravnavali 28 nedovoljenih prehodov, še poročajo Primorske novice.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 06:16 7. Junij 2020.

    Tem pa ne bo treba čakati v čakalni vrsti.....

  • 19:37 5. Junij 2020.

    Na južnih mejah 2.000.000 polcajev pa vojakov,obrezanci se pa vozjo okol,kot,da gredo na dopust v Italijo?Dej Hojs spokej pa zakoplji …

  • 16:10 5. Junij 2020.

    kaj ni meja zaprta, 1000 policistov, vojska, psi, droni, helikoptrji... pri nas je kot v vojni, promet je porasel za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.