Voznik zapeljal s ceste, po prevračanju pristal v potoku

Foto: PU Kranj Prometna nesreča Foto: PU Kranj Prometna nesreča
Okoli polnoči so škofjeloški policisti obravnavali nesrečo s sumom na hujše poškodbe na Zgornji Sorici.
Oglej si celoten članek

"Voznik je na ovinku zapeljal s ceste in po prevračanju obstal v potoku. Vozilo je povsem uničeno," so zapisali gorenjski policisti, ki udeležence v prometu pozivajo k večji previdnosti.

"Čeprav so bile v zadnjem mesecu in pol ceste praktično prazne, so policisti na Gorenjskem obravnavali samo malo manj prometnih nesreč kot lani v istem obdobju," sporočajo s policije.

Letos preko 430, lani okoli 510. Trije udeleženci so letos umrli, 21 (18) se jih je huje poškodovalo, še 108 (120) pa je bilo lažje poškodovanih. Iz 8,29 odstotka na 13 odstotkov pa se je povečal delež povzročiteljev prometnih nesreč, ki so bili pod vplivom alkohola.

Foto: PU Kranj Prometna nesreča

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.