Voznik zapeljal v jarek, ena oseba umrla

Foto: B & B
Foto: B & B
Promet na štajerski avtocesti je zaradi dveh nočnih dogodkov močno oviran. Nastajajo kilometrski zastoji. V eni nesreči eden izmed potnikov umrl.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 4.30 ure smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, v bližini avtocestnega počivališča Zima, v smeri proti Celju,” sporoča Milena Trbulin s celjske policijske uprave. 

Tuji voznik kombiniranega vozila, Romun, je za zdaj še iz neznanega razloga zapeljal z vozišča, zaradi česar se je vozilo, v katerem je bilo več oseb, prevrnilo. Zaradi posledic prometne nesreče je ena oseba umrla, nekaj potnikov je poškodovanih.

Še ena nesreča

Po poročanju centra za obveščanje je ob 5.15 na avtocesti med Šempetrom in Arjo vasjo v smeri proti Mariboru zagorelo tovorno vozilo. Posredovali so gasilci, ki so požar lokalizirali in pogasili; kljub temu je bil promet tam še v jutranji konici močno oviran, nastajali so večkilometrski zastoji.

Ovirano tudi proti Primorski

Primorska avtocesta je med priključkoma Unec in Logatec v smeri Ljubljane zaprta zaradi prometne nesreče. Nastaja daljši zastoj, ki je bil po podatkih prometnoinformacijskega centra malo pred 11. dopoldne dolg že več kot šest kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:11 8. Maj 2015.

    vozniki,EU realnost

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.