Voznik zaprl pot 17-letnemu motoristu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policija je sporočila podrobnosti nesreče, ki se je v torek zgodila pri naselju Ponikve pri Studencu.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj pred 7. uro na lokalni cesti pri naselju Ponikve pri Studencu na območju Sevnice. 36-letni voznik tovornega vozila Volkswagen crafter je zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Motorist je zaviral, a trčenja ni mogel preprečiti. 

Ob zaviranju je motorist izgubil oblast nad motorjem, padel po vozišču in obležal pod tovornim vozilom. Hudo poškodovanega so odpeljali v novomeško bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. 

Policisti bodo zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    08:41 28. Julij 2017.

    Glede na razbitine in dejstvo, da se je kljub zaviranju ubil, je treba motorista ne samo kazensko ovaditi zaradi kaznivega …

  • 18:38 26. Julij 2017.

    Ne samo kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje, zasluži si tudi ovadbo o umoru iz malomarnosti in objestnosti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.