Voznik zavozil na nasprotni vozni pas

Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Slovenj Gradec Kotlje
Na regionalni cesti Slovenj Gradec – Kotlje je sinoči voznik zapeljal na nasprotni vozni pas in se zaletel v lažji tovorni avtomobil. Na srečo smrtnih žrtev ni bilo.
Oglej si celoten članek

Skoraj štiri ure je bila sinoči zaprta regionalna ceste Slvoenj Gradec – Kotlje. Voznik osebnega avtomobila je vozil proti Kotljam in iz neznanega razloga zavil na nasprotni vozni pas, po katerem je pripeljalo lažje tovorno vozilo. Voznik tega je zaradi trčenja zavozil s ceste in se prevrnil.

Ena oseba je bila pri tem hudo poškodovana, dve pa lažje, bodo pa policisti povzročitelja nesreče kazensko ovadili, saj je bila kot kaže glavni krivec za nesrečo previsoka hitrost na spolzki cesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.