Voznik zbil peško in pobegnil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Maribor policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, po kateri je peška huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Neznani voznik neznanega osebnega avtomobila temnejše barve je v petek, 10. novembra 2017, ob 13.58 po desnem prometnem pasu enosmerne Maistrove ulice pripeljal iz smeri Ulice heroja Staneta v smeri Kopitarjeve ulice v Mariboru. V križišču Maistrove in Prešernove ulice pa je zapeljal v rdečo luč v trenutku, ko je iz njegove leve strani cestišče pravilno prečkala 88-letna peška doma iz Maribora. Neznani voznik je po navedbah mariborskih policistov pričel zavirati in se umikati v desno, vendar je kljub temu na prehodu za pešce trčil oziroma oplazil peško, ki je padla in se hudo poškodovala.

Neznani voznik pa je po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče naprej po Maistrovi ulici v smeri Kopitarjeve ulice.

Mariborski policisti zato pozivajo morebitne očividce prometne nesreče in tudi voznika osebnega avtomobila, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru, ali pokličejo na telefonsko številko 02 4502030 oziroma na številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.