Voznik zgorel v tovornjaku

Foto: Kristina Stedul-Frbac/Pixsell Nesreča kamiona na Hrvaškem Foto: Kristina Stedul-Frbac/Pixsell Nesreča kamiona na Hrvaškem
Včeraj zvečer so bili na Hrvaškem priča hudi prometni nesreči: trčila sta tovornjaka, ki so ju po nesreči zajeli plameni.
Oglej si celoten članek

Tovornjaka sta trčila na magistralni cesti pri Cerovcu Vukmanićkem. Priče pravijo, da je bilo po trčenju slišati nekaj eksplozij, oba tovornjaka pa je zajel ogenj.

Nesrečo je povzročil 33-letni voznik iz Zagreba. Naglo je zavrl na mokrem vozišču, zaradi česar je prikolico zaneslo na nasprotno stran ceste. Drugi tovornjak je pravilno pripeljal iz nasprotne strani, a se trčenju ni mogel izogniti. Voznik tega tovornjaka je umrl, njegovo sopotnico pa je povzročitelj nesreče rešil iz gorečega kamiona, poroča 24sata.hr. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.