Voznika ustavila šele tretja nesreča

Foto: Žurnal24
Dopoldne se je v Šmartnem v Goriških brdih zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval starejši voznik osebnega avtomobila. Trki ga pri vožnji niso zaustavili.
Oglej si celoten članek

Najprej trčil v en avtomobil, ta pa v drugega ...
Do nesreče je prišlo nekaj pred 11. uro, ko je 78-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Dobrovega proti naselju Šmartno. Pri zavijanju levo za Imenje ni obvladoval svojega vozila in je trčil v parkirani osebni avtomobil, katerega je po tem odbilo v drug parkiran osebni avtomobil.

... nato v drug avtomobil in še v stolp
Po trčenju je zapeljal vzvratno in z vožnjo nadaljeval v smeri srednjeveške trdnjave. A se je kaj hitro znova zapletlo, ker je trčil v parkiran osebni avtomobil, nato pa še v stolp srednjeveške trdnjave. Takrat se je njegovo vozilo prevrnilo na streho.

Po prvih informacijah je voznik utrpel le lažje telesne poškodbe. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v šempetersko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.