Vožnja mimo zapornic usodna

Foto: Žurnal24 Na razpis za novega direktorja SŽ se je prijavilo 15 kandidatov.
Voznik iz okolice Ljubljane, ki je v soboto z vozilom zapeljal mimo spuščenih polzapornic na železniškem prehodu v Vnanjih Goricah, je v nedeljo za posledicami poškodb umrl.
Oglej si celoten članek
Kot smo že poročali, se je 22-letnik peljal po Podpeški cesti v naselju Brezovica iz smeri Tržaške ceste proti naselju Vnanje Gorice.

Na železniškem prehodu je z njegove desne strani pripeljala tovorna vlakovna kompozicija in trčila v vozilo.

Voznik je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe in bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer je v nedeljo umrl, so še sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.