Vozovnico lahko podaljšate na spletu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mesečne vozovnice za vlak bo od 25. decembra mogoče podaljšati po spletu.
Oglej si celoten članek

Z aplikacijo, ki je dostopna na spletni strani Slovenskih železnic, bo od božiča dalje možno podaljšati mesečne železniške vozovnice. Vozovnico je treba podaljšati pravočasno, in sicer najmanj dva dneva preden se odpravite na pot. Vsem, ki jim to ne uspe v omenjenem roku, še vedno ostaja možnost podaljšanja na eni od železniških postaj, kjer je to mogoče. 

Na spletu lahko podaljšate le abonentsko vozovnico, ki je naložena na brezkontaktni  čip kartici. Slednjo je mogoče kupiti na blagajnah Slovenskih železnic, kjer se opravi tudi prvi nakup vozovnice. 
Plačilo prek spleta je možno s kreditnimi in plačilnimi karticami ali z Moneto. 

V prihodnje načrtujejo tudi kupovanje drugih vrst vozovnic prek spleta. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.