Vprašajte Pahorja in Janšo

Foto: Žurnal24 (Foto: Živa Zakšek)
Premierju Pahorju in predsedniku največje opozicijske stranke SDS Janši lahko zastavite vprašanja o arbitražnem sporazumu in referendumu.
Oglej si celoten članek

Zaradi povsem nasprotujočih si izjav o arbitražnem sporazumu volivce 6. junija čaka težka naloga – na referendumu obkrožiti ZA arbitražni sporazum ali PROTI njemu.

Na Žurnalu smo se zato odločili za intervju s premierjem Borutom Pahorjem in predsednikom SDS Janezom Janšo, v katerem pa boste vprašanja postavljali vi.

V spodnji obrazec do 17. maja opolnoči vpišite svoja vprašanja in nato bomo izbrali pet najboljših po izboru uredništva ter jih zastavili Pahorju in Janši. Intervju bo objavljen v Žurnalu 22. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.