Vransko: trk v drevo usoden za sopotnico

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
Na cesti Ljubljana–Vransko osebno vozilo bočno trčilo v drevo. Ena oseba je umrla.
Oglej si celoten članek

Ob 7.21 je na cesti Vransko–Ljubljana v Zajesovniku v občini Vransko osebno vozilo bočno trčilo v drevo. Trčenje je bilo tako silovito, da je ena oseba izgubila življenje.

Gasilci PGE Celje so zavarovali in požarno varovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP Celje, odklopili akumulator ter očistili razlite motorne tekočine po cesti, je zapisano na strani Uprave RS za zasčito in reševanje.

 

Zaradi neprilagojene hitrosti v drevo

Petindvajsetletni voznik osebnega avtomobila iz Šempetra v Savinjski dolini je vozil od Vranskega proti Trojanam. Zaradi neprilagojene hitrosti je v levem ovinku zapeljal s ceste, kjer je z desno stranjo avtomobila trčil v drevo. Voznik je bil v nesreči lažje poškodovan, 24-letna sopotnica iz Latkove vasi pa je zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Zaradi pietete do pokojnika smo izklopili možnost komentiranja.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.