Vrat ne bodo zaprle

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Banka Slvoenije zagotavlja, da objava stresnih testov ne bo vplivala na poslovanje bank.
Oglej si celoten članek

Objava rezultatov stresnih testov slovenskih bank ne bo vplivala na normalno poslovanje bank ali kakorkoli spreminjala pogojev poslovanja s komitenti, tudi s prebivalci, so danes zagotovili v Banki Slovenije. Kot pravijo, bodo vse banke tudi decembra poslovale v rednem poslovnem času in z običajnimi pogoji poslovanja.

 

 

Ponovili so, da so vse vnaprejšnje napovedi o rezultatih stresnih testov slovenskih bank, preden so dokončno znani, "zgolj in samo špekulacije". "Špekulacije so tudi napovedi, da naj bi bile banke tistega dne, ko bodo rezultati objavljeni, zaprte," so zapisali.

Vročica pred objavo rezultatov stresnih testov in skrbnega pregleda bank se v zadnjih dneh stopnjuje. Rezultati naj bi bili po neuradnih podatkih znani 13. decembra, je pa časnik Finance danes poročal, da bi se lahko to zgodilo že 11. ali 12. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.