Vredna med 1,3 in 1,7 milijarde evrov

Foto: Žurnal24 Nadzorni svet je potrdil člane uprave, ki jih je predlagal predsednik uprave Mat
Zavarovalnica Triglav je vredna med 1,3 in 1,7 milijarde evrov. Cenitev je opravila družba KPMG, upošteva pa podatke na dan 31. december 2007 in velja za 100-odstotni delež.
Oglej si celoten članek

Po tej cenitvi je delnica Triglava vredna med 230 in 300 evri. Cenitev sicer vključuje tudi premijo za večinski delež, kar pomeni, da so manjši deleži cenejši. Cenitev so opravili za potrebe morebitne dokapitalizacije.

Predlagana dividenda na delnico je 25 centov bruto, predlagana nagrada za nadzornike pa skupno 122 tisoč evrov. O tem bo odločala skupščina 25. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.