Vreme: Ne, prihodnji dnevi ne bodo povprečni za ta čas

September bo očitno še bolj jesenski kot se je zdelo.
Oglej si celoten članek

Včerajšnje neurje, ki se je nadaljevalo v noč, je po Sloveniji povzročilo kar nekaj težav; gasilci so posredovali v 169 intervencijah, aktiviranih pa je bilo 245 enot. Po vsej Sloveniji so iz zalitih objektov črpali vodo, prekrivali strehe in odstranjevali podrta drevesa.

Danes je mirneje, popoldne bo sončno z nekaj kopaste oblačnosti, najvišje temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem okoli 26 stopinj Celzija, napovedujejo na Arsu. Ponoči se bo zjasnilo. Jutri bo pretežno jasno, najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 28 stopinj.

V četrtek bo večji del dneva pretežno jasno, proti večeru pa se bo zmerno pooblačilo. V noči na petek bodo na severu prehodno možne rahle padavine, spet bo nekoliko hladneje, napovedujejo na Arsu.

Napoved do 11. septembra: temperature pod povprečjem

Iznad območja Severnega morja bo proti Alpam in severnemu Sredozemlju občasno prodiral hladen in vlažen zrak. Verjetno bodo ob tem nastala tudi posamezna odcepljena višinska jedra. Vremenske napovedi so ob takšnem razvoju zelo negotove, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo verjetnost padavin predvidoma največja v nedeljo in v ponedeljek, a vreme se tudi kasneje še ne bo ustalilo. Temperature bodo nekoliko pod dolgoletnim povprečjem za ta čas.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.