Vreme: Pozor, meja sneženja se bo spuščala. Kdaj?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jutri sledi preobrat najprej z dežjem.
Oglej si celoten članek

Danes bo delno jasno, več oblačnosti bo v jugozahodni Sloveniji, napovedujejo vremenoslovci na Agenciji za okolje RS. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija.

Jutri bo pretežno oblačno, v zahodnih in južnih krajih bo občasno že rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 5, v alpskih dolinah malo pod 0, na Primorskem okoli 7, najvišje dnevne od 8 do 14 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno oblačno, nekaj sončnega vremena bo v vzhodni Sloveniji. Deževalo bo predvsem na Primorskem in Notranjskem, v soboto pa bodo padavine zajele vso Slovenijo. Po nižinah bo deževalo, v noči na nedeljo pa se bo meja sneženja spuščala, opozarjajo vremenoslovci na Arsu.

Napoved od 25. februarja do 2. marca

V soboto bo Alpe od severa dosegla hladna fronta in čez dan razmeroma hitro prešla tudi Slovenijo. V nedeljo se bo nad srednjo Evropo okrepilo območje visokega zračnega tlaka, nad osrednjim Sredozemljem pa bo nastal ciklon. K nam bo od severovzhoda nekaj dni pritekal hladen in dokaj suh zrak. 

Sredi prihodnjega tedna se bo ciklon prek Italije približal severnemu Jadranu, a bo že precej oslabel.

Od nedelje do četrtka pri nas kaže na deloma jasno, a hladno vreme z burjo na Primorskem.

Foto: Arso Vreme preeglednica

Velike skrbi Dramatične napovedi v sosednji Italiji

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:46 22. Februar 2023.

    panika za 3 snezinke bolano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.