Vreme: Sprememba na vidiku

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
Ponoči se bo postopno pooblačilo, manj oblačno bo na Primorskem. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 3, ob morju okoli 5 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zjutraj in dopoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Popoldne se bo razjasnilo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 15 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek čez dan se bo pooblačilo. Proti večeru bo na jugozahodu začelo rahlo deževati. V noči na torek bo predvsem v južni ter deloma osrednji in vzhodni Sloveniji deževalo. V torek dopoldne bo dež povsod ponehal. Čez dan bo večinoma suho, popoldne se bo oblačnost trgala. Na Primorskem bo zapihala burja, popoldne v notranjosti še severni do severovzhodni veter. Nekoliko hladneje bo. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

Vremenska slika: Nad Atlantikom in Britanskim otočjem je ciklon, topla fronta se čez zahodno Evropo bliža Alpam. Območje visokega zračnega tlaka nad Alpami in srednjo Evropo počasi slabi. S severozahodnimi vetrovi bo nad naše kraje začel v višinah dotekati postopno toplejši bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči se bo pooblačilo, le v sosednjih krajih Italije bo ostalo deloma jasno. V nedeljo bo v sosednjih krajih Italije precej jasno. Drugod bo sprva več oblačnosti, popoldne se bo od severozahoda jasnilo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.